Distribution Beauty Brands

LE BEACH BEAUTY BAR HAS ARRIVED - 100% PROFIT WILL BE DONATED TO ALZHEIMER'S FOUNDATION

FEATURING BRAND

Le Beach gecreëerd in Nederland en met de hand gemaakt in Griekenland door een team van botanici en chemici. Geinspireerd door ongerepte stranden, creeerd Le Beach een collectie voor stralende, sunkissed huid, sexy haar en tropische geur- en kleuren.De producten van Le Beach zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om een luxe schoonheidsassortiment te creërenAlle producten zijn vegan, dierproefvrij, handgemaakt met natuurlijke, voedende ingrediënten.

Le Beach

"embrace your natural beauty"

Highlight bestsellers

LE BEACH

SUGAR SKIN POLISH FOR BODY AND FACE

Sugar Skin Polish scrub voor lichaam & gezicht bevat unieke voedende eigenschappen die onder andere voortkomen uit boter & koudgeperste oliën. Daarnaast bevat de scrub natuurlijk schurende suikerdeeltjes die effectief zijn in het verwijderen van de dode opperhuid zonder het te irriteren.

Shop now

wist je dat?

Het is belangrijk om voor het tanning de huid te scrubben; het zorgt ervoor dat de tan in de nieuwe en verse huidcellen wordt geabsorbeerd voor een gladdere, zachtere en langer houdende kleur. Als je ervoor kiest om voor het kleuren niet te scrubben, kan de huid er sneller dan normaal droger gaan uitzien en gaan schilferen of vlekkerig worden, waardoor de kleur helemaal af moet scrubben. Zorg altijd voor een egaal en consistent palet als je een meesterwerk wilt creëren.

Zelfbruiner als DE oplossing?

Schatting op basis van diverse onderzoeken wijst uit dat 1 op de 5 personen in de loop van hun leven een bepaalde vorm van huidkanker zal krijgen.

Volg ons op instagram

Abonneer op de nieuwsbrief

20% korting bij je 1e bestelling. Geen zorgen, wij gaan je niet spammen!