Over Ons

“Onze huid is ons grootste orgaan. 26 seconden is voldoende om chemicaliën in de verzorgingsproducten in de bloedbaan te krijgen “.
Een feit is dat: de gemiddelde vrouw gemiddeld 12 huidverzorgingsproducten per dag gebruikt. Dit stelt haar bloot aan 185 chemicaliën die mogelijk door haar huid in de bloedbaan worden geabsorbeerd… elke dag! – The Environmental Working Group.

Veel van de chemicaliën waar we aan blootgesteld worden door huidverzorging, persoonlijke verzorging en cosmetica producten worden gelinkt aan:
-Huidallergieën & irritaties
-Hormonale verstoringen & disbalans
-Abnormale celvorming
-Verminderde immuniteit & leverfunctie
Voor ons redenen genoeg om over te stappen naar natuurlijke huidverzorgingsproducten. We specialiseren ons in Australische tanning en huidverzorgingsproducten.
The Skin Company ontwikkelde zich snel van start-up tot succesvol distributiebedrijf – in de EU met extreem populaire beautymerken Eco Tan – Eco by Sonya. Merken met iets speciaals, zodat we onze partners kunnen helpen bij het creëren van een uniek assortiment, meestal binnen de categorie Sunless Tanning, Body Care & Skin Care.

Onze retailers zijn huidverzorgingscentra, spa’s, parfumerieën, apotheken, biologische schoonheidswinkels en wellnessfaciliteiten.

ONZE KWALITEIT
-Kies voor luxe en uitzonderlijke producten die goed zijn voor zowel de gezondheid als het milieu.
-Uitzonderlijke productintegriteit is een belangrijk criterium voor ons. Daarom kiezen we alleen de meest effectieve, betaalbare en unieke kwaliteitsproducten zonder giftige conserveringsmiddelen.
-De producten bestaan uitsluitend uit de meest zorgvuldig gekozen samenstellingen van vitaminen, mineralen, voedingsstoffen, kruiden en oliën.
-Elk product is zorgvuldig overwogen en getest en voldoet aan strenge normen. We distribueren uitsluitend producten waar we trots op zijn en waar we 100% blij mee zijn.

ONZE TOEWIJDING
-Het is belangrijk dat de producten worden ontwikkeld met het oog op het welzijn van de consument. De producten zijn gecertificeerd biologisch en allemaal natuurlijk. Onze verkooppunten kunnen er daarom zeker van zijn dat onze producten absoluut puur zijn en geen chemicaliën bevatten die gewoonlijk in cosmetica worden gebruikt.
-De producten bevatten geen van de volgende chemicaliën die gewoonlijk in cosmetica worden gebruikt:
GEEN giftige petrochemicaliën
GEEN fosfaten en silicaten
GEEN synthetische conserveringsmiddelen, parfums of kleurstoffen
GEEN chloor
GEEN ammoniak
GEEN natriumlaurylsulfaat
GEEN schadelijke zuren en alkaliën
GEEN parabenen, triclosan, ftalaten

NOOIT getest op dieren
pH-neutraal en biologisch afbreekbaar