Over ons

“Onze huid is ons grootste orgaan, 26 seconden is voldoende om chemicaliën in de verzorgingsproducten in de bloedbaan te krijgen “.
Een feit: de gemiddelde vrouw gemiddeld 12 huidverzorgingsproducten per dag gebruikt. Dit stelt haar bloot aan 185 chemicaliën die mogelijk door haar huid in de bloedbaan worden geabsorbeerd… elke dag! – The Environmental Working Group.

 

Veel van de chemicaliën waar we aan blootgesteld worden door huidverzorging, persoonlijke verzorging en cosmetica producten worden gelinkt aan:
-Huidallergieën & irritaties
-Hormonale verstoringen & disbalans
-Abnormale celvorming
-Verminderde immuniteit & leverfunctie
Voor ons redenen genoeg om over te stappen naar natuurlijke huidverzorgingsproducten. 

The Skin Company ontwikkelde zich snel van start-up tot succesvol distributiebedrijf. Onze retailers zijn huidverzorgingscentra, spa’s, parfumerieën, apotheken, biologische schoonheidswinkels en wellness-faciliteiten.

ONZE KWALITEIT
-Kies voor luxe en uitzonderlijke producten die goed zijn voor zowel de gezondheid als het milieu.
-Uitzonderlijke product integriteit is een belangrijk criterium voor ons. Daarom kiezen we alleen de meest effectieve, betaalbare en unieke kwaliteitsproducten zonder onnodige toevoegingen.
-De producten bestaan uitsluitend uit de meest zorgvuldig gekozen samenstellingen van vitaminen, mineralen, voedingsstoffen, kruiden en oliën.
-Elk product is zorgvuldig overwogen en getest en voldoet aan strenge normen. We distribueren uitsluitend producten waar we trots op zijn en waar we 100% blij mee zijn.

ONZE TOEWIJDING
-Het is belangrijk dat de producten worden ontwikkeld met het oog op het welzijn van de consument. De producten zijn natuurlijk, duurzaam en biologisch. 
NOOIT getest op dieren